Vođenjem poslovnih knjiga bavimo se počev od već davne 1996. godine.  Svakom klijentu se posvećujemo u potpunosti zavisno od njegovih specifičnih potreba.

ASM Računovodstvo d.o.o. profesionalnim pristupom, iskustvom i stručnošću steklo je poverenje većeg broja privrednih subjekata, kako domaćih tako i inostranih, iz različitih privrednih delatnosti.

Naš primarni cilj je da se profilišemo kao ugledna i pouzdana računovodstvena kuća, prepoznata po kvalitetu u pružanju usluga i profesionalnom odnosom prema klijentima.

Vođenjem poslovnih knjiga bavimo se počev od već davne 1996. godine. Odgovoran pristup poslu, preciznost, profesionalizam i ljubaznost u radu su naše odlike. Svakom klijentu se posvećujemo u potpunosti zavisno od njegovih specifičnih potreba.

Naš koncept pružanja knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga je celovitost, što znači da usluga vođenja poslovnih knjiga pokriva sve segmente poslovanja privrednih subjekata. Preuzimamo potpunu odgovornost u vezi ispravnosti sprovedenih knjiženja, a takođe aktivno učestvujemo u svim postupcima kontrola od strane nadležnih državnih organa.

Kao izuzetno važno, smatramo naše kontinuirano profesionalno i stručno usavršavanje kroz praćenje stručne literature i zakonodavstva.

Takodje, kroz uslugu poreskog savetovanja našim klijentima omogućujemo  veću efikasnost u donošenju poslovnih odluka kao  i uštede pronalaženjem optimalnih poreskih rešenja.

Saradnjom sa inostranim kompanijama, stekli smo dragocena  iskustva i znanja u vezi vođenja računovodstva po standardima i pravilima US GAAP, kao i u sastavljanju različitih finansijskih izveštaja.

Nalazimo se na lako dostupnoj lokaciji u centru Beograda.

1996.

Otvorena prva firma za računovodstvo

Te davne 1996. je krenula naša avantura.

2011.

Modernizacija i osnivanje kompanije pod današnjim imenom

ASM